Avhengig av hvem du spør så vil du få forskjellig svar til hva svakstrøm er, vi bruker det som et samlebegrep for installasjoner som enten kommuniserer med deg, eller som du kan bruke for å kommunisere ut. Under ser du de forskjellige tjenestene vi kan tilby deg

Røykdetektor – den livreddende enheten

Alle hjem skal ha røykdetektorer, dette er det nemlig krav om. Dette står i Forskrift om brannforebygging samt i TEK17 som nybygg må følge
Men har du tenkt på at de faktisk er der for å redde deg og dine hvis det oppstår en situasjon hvor det utvikles røykgasser som er giftige? Skjer dette på
natterstid er du forsvarsløs uten en fungerende røykdetektor. Røykdetektoren er den eneste som alltid er på vakt døgnet rundt, året rundt for å gi så tidlig varsling som mulig.
 
Vi kan levere deg både enkle frittstående røykdetektorer, seriekoblede enten i form av kabel eller trådløs sammenkobling og vi leverer røykdetektorer knyttet opp til en alarmsentral med eller uten varsling til vekterselskap, eller til ditt smarthus. 

Eier du eller har ansvar for et større bygg, leverer ABC Elektro fulldekkende brannvarslingsanlegg til og med for risikoklasse 6.

Kameraovervåkning

Med dagens teknologi er ikke et kamera bare en stor boks hengende på veggen, som viser et bilde på en skjerm et annet sted. Idag kan du hente opp videostrømmen ifra en pc eller en mobil via en app. Dagens kameraer kan leveres med videoanalyse, dermed vil du ikke bli varslet av naboens katt eller en forbipasserende utenfor eiendommen din.

  

Vi kan levere alt ifra et enkelt kamera for å passe på din gårdsplass, en kamerapakke for en liten butikk, til et fullskalasystem av intelligente kameraer med videoanalyse og kraftig programvare med avanserte algoritmer, uten at det går på bekostning av brukervennlighet eller store investeringer

Adgangskontroll

Å sikre adgangen til sin egen bolig er noe vi alle verdsetter høyt og ingen ønsker å ha uvedkommende på sin egen eiendom, desto mindre inne i sitt eget hjem.
Kun for få år siden var tanken om å ha adgangskontroll hjemme begrenset til å være en fysisk nøkkel, eller kodepanel hvis det skulle være eksklusivt.

Idag har dette blitt mye mer tilgjengelig i form av smartlåser som man kan montere på dørbladet.

Vi kan montere alt fra elektroniske låser som man monterer på dørbladet, smartlåser som går på batteri eller elektriske sluttstykker som gjør at du får en fin finish på døren, dette vil også gi deg muligheten til å beholde låsesylinder som reserveløsning.

Styring av dette kan foregå via smarthusstyring, via en app, kodebrikker, kodepanel, eller en kombinasjon.

Smarthus

Smarthus er et vidt begrep, men når du ser ordet så assosierer de aller fleste det med en app på mobilen sin, eller nettbrettet. Tanken er at det eksisterer en sentral i ditt hjem som samler de forskjellige tekniske enhetene som kontrollerer lyd, lys, varme, kameraer og sensorer inn i en felles oversiktlig mobilapplikasjon.

Men det som virkelig er smart med en slik sentral, er at den kan automatisere det vi mennesker vanligvis gjør, for vi er nettopp det, vanedyr. Når du går inn i et mørkt rom så slår vi på en lysbryter, men dette kan skje helt automatisk uten at du fysisk må slå på lyset, ja også går det av automatisk etter en liten stund. Det som også er smart med det, er at da sparer du strøm.. og sparer du strøm, så sparer du penger. Dette kan også en sentral gjøre, helt automatisk. Den følger med på strømforbruket i huset og strømprisen du må betale de neste timene fremover. Med kontroll på gulvvarmen, varmtvannsberederen og kanskje også elbilen så er det fort en del strøm å spare.

Klikk på knappen under for å lære mer om Smarthus og Strømsparing

Strukturert kabling

Etablering av strukturert kabling er en ryddig, oversiktlig og organisert måte å samle nettverkuttak i en bygg til et patchpanel hvor alle uttak er unikt merket. På et senere tidspunkt hvor du skal endre bruken eller feilsøke vil det ikke være tvil om hvilken kabel som går hvor. Tenk på strukturert kabling som et veinett med tilhørende kart.

Når man på et senere tidspunkt skal utvide nettverket med flere uttak så vil strukturert kabling i alle fleste tilfeller allerede være tilrettelagt for utvidelser og det er lett å fortsette fra forrige installasjon/utvidelse.

 

ABC Elektro har både utstyr og ansatte med god kompetanse på nettverk, både kobber og fiber og vi har ENA-Autoriasjon fra NKOM

Dette synes jeg høres interessant ut og jeg vil vite mer!

Jeg godtar at utfylt informasjon lagres så jeg kan bli kontaktet *