Smarthus

Vil du være med på fremtiden og ITTT? Vi bistår deg med å finne det systemet og de løsningene du har behov for, installasjon, konfigurasjon samt gir deg råd og tips for at ditt hus skal moderniseres.
Du trenger ikke å ha et nytt hus for å få dette installert, våre løsninger kan integreres i eksisterende elektrisk anlegg.
Det er ikke noe galt å ha en god gammel lysbryter men når du kommer inn døra med begge hendene fulle så er det ikke dumt at lyset i gangen slår seg på uten at du trenger å gjøre noe.

Med et smarthus så har du enkelt oversikt over huset og dets status, står det på lys i et rom når du drar ifra huset så kan systemet selv slå av dette, sammen med kaffetrakteren og vaskemaskinen som står på. Med et smarthus kan du til enhver tid kontrollere temperaturen i rommet, i gulvet, hvilke lys som står på, lage ukesprogram eller enkelt sette hele systemet i feriemodus med bare et par trykk. Det er enkelt for deg å lage fornuftige programmer som kjører sømløst, kanskje trenger du litt hjelp til å stå opp om morgenen? Et smarthus kan skru på en lampe gradvis ettersom du nærmer deg tiden du skal stå på, varmekablene på badet er ferdig oppvarmet når du kommer inn og kaffen er nytraktet når du beveger deg inn på kjøkkenet. Alt dette er mulig og vi er klare for å bistå deg.
Styring kan gjøres i automatikken, via en nettside, en app på mobil eller nettbrett.