Elbillader

Garo Hjemmelader for elbil

Det er ingen tvil om at elbil har tatt den Norske befolkningen med storm og derfor har behovet og bruken av krevende elektrisk last økt på strømnett både i det offentlige og i de private hjem.
Dessverre er det ikke alle som er klar over at vanlige utestikk ikke er egnet for dette. Bruk av skjøteledningen ut av stuevinduet er heller ikke en god og varig løsning.
Laderen du putter i den vanlige stikkontakten (Også kjent som Schuko-stikk) er ment for reserve/nødlading av bilen og skal ikke brukes i daglig basis.

Vi kan legge opp en ny kurs med hjemmelader ferdig med 5 meter ladeledning ifra laderen.

Mange tenker ikke på at både det elektriske anlegget og bilen kan ta skade av brukerfeil. Det er mange gode fordeler med bruk av ladestasjon og den kan i ytterste konsekvens spare deg for store uforutsette utgifter. Den sørger også for en mer effektiv lading da den kommuniserer med bilen din. Ta kontakt for en dypere redegjørelse rundt ladestasjonens drift og sikkerhetsmessige fordeler.

Er du bestyrer i et sameie eller borettslag? Vi kan også levere ladestolper som kan leveres med sentral styring, betalingsløsninger, mobilapp samt overvåkning.

 

Her kan du lese om elsikkerhet rundt elbil og lading: Elbiler og elsikkerhet

Hjemmelader

Ladestolpe