Elbillader

Garo Hjemmelader for elbil

Det er ingen tvil om at elbil har tatt den Norske befolkningen med storm og derfor har behovet og bruken av krevende elektrisk last økt på strømnett både i det offentlige og i de private hjem.
Dessverre er det ikke alle som er klar over at vanlige utestikk ikke er egnet for dette. Bruk av skjøteledningen ut av stuevinduet er heller ikke en god og varig løsning, ei heller en godkjent løsning.
Laderen du putter i den vanlige stikkontakten (Også kjent som Schuko-stikk) er ment for reserve/nødlading av bilen og skal ikke brukes i daglig basis.

Vi kan legge opp en ny kurs med hjemmelader ferdig med 5 meter ladeledning ifra laderen.

Mange tenker ikke på at både det elektriske anlegget og bilen kan ta skade av brukerfeil. Det er mange gode fordeler med bruk av ladestasjon og den kan i ytterste konsekvens spare deg for store uforutsette utgifter.
Kort fortalt: En ladestasjon sørger for en trygg og effektiv lading.
Ta kontakt for en dypere redegjørelse rundt ladestasjonens drift og sikkerhetsmessige fordeler.

Er du bestyrer i et sameie eller borettslag? Vi kan levere både lastbalansert ladeanlegg for utendørs parkeringsplasser, garasjeanlegg og parkeringskjellere.
Vi kan også levere frittstående ladestolper med betalingsløsninger og mobilapp samt overvåkning.

Her kan du lese om elsikkerhet rundt elbil og lading: Elbiler og elsikkerhet

Det finnes mange typer hjemmeladere og vi montere flere typer. Alle er like trygge, men prisen varierer på hvilke funksjoner laderen inneholder.
En basis lader inneholder kun det som er nødvendig for å lade kjøretøyet, men de litt høyere opp i prisnivå inneholder gjerne Wifi eller Blåtann for å kunne bruke en app, tidsstyring, integrasjon mot smarthus, lastbalansering, med mer..

For å nevne noen ladere, så forhandler og monterer vi følgende ladere:

  • Cenika/Centech
  • Garo
  • Wallbox
  • Easee
  • Keba
  • Folkeladeren

Men vi monterer også andre hjemmeladere, ta kontakt så finner vi sammen ut en løsning for dine behov.